Archív

A jövő építői az RHK Kft.-ben

11 iskola 20-20 fős csoportban a Paksi bemutató teremben

Az Izotóp Tájékoztató Társulással (ITT) szoros kapcsolatban álló, a Szilárd Leó fizika és kémia versenyen résztvevő iskolák – jelen és jövőbeni versenyzői – a Radioaktív Hulladékokat Kezelő Kft. (RHK Kft.) tevékenységével ismerkedtek. A Kft. Paksi bemutató termében játékos kérdezz-felelek formában ismerték meg a diákok és kísérőik az RHK kft. projektjeit. A megszerzett ismeretek visszacsatolása után a résztvevők az RHK Kft. tájékoztató, szóróanyagaiból kaptak ajándékokat.

A visszajelzések és a beszélgetésekből igen pozitív, hasznos és jó hangulatú volt a szakmai kirándulás délelőtti része, köszönhetően az RHK Kft. Kommunikációs Önálló Osztálya munkatársainak. A közösen elfogyasztott bőséges ebéd után az iskolák önálló programja következett, amely széles skálán mozgott, a Csodák palotájától a Természettudományi Múzeum meglátogatásáig.

A meglátni és megtapasztalni ismeretszerzés jó példája volt a tizenegy napos program, mondták a jövő évi XII. Szilárd Leó verseny előtt kísérők és diákok egyaránt. Az ITT köszöni az iskolák igazgatóinak, a kísérőtanároknak és az RHK Kft. kommunikációs osztályának a rugalmasságot és az aktív részvételt.

ITT infó